05 oktober 2015

INVITATION til Internationalt Wayfarer Rally Holland 2016

Skrevet af Poul Ammentorp
Visninger: 1285

Efter to succesfulde internationale rallyer i hhv. 2006 og 2011 vil NEDWA igen arrangere Internationalt Wayfarer Rally i 2016.

Nedenstående er en oversættelse af NedWA's invitation:

Tidspunkt for Rally: Lørdag 23 juli til fredag ​​29 JULI 2016

Udgangspunktet for rallyet bliver byen Heeg, hvor Verdensmesterskab for Wayfarer afvikles ugen før. Heeg er en lille landsby i Friesland (den nordlige del af Nederlandene) med sejlklub, som for nylig er restaureret og udvidet. (Her kan biler og trailere parkeres på sejlklubbens område i ugen hvor der sejles rally).

Heeg ligger ved "Heegermeer" (en indsø) og direkte forbundet med flere kanaler og søer, og endda til IJsselmeer. Det giver os mulighed for at sejle i flere retninger, afhængig af vind, i et landskab, med udbredt sejlområde og masser af muligheder for at besøge maleriske historiske landsbyer.

Klik her for at se kort

Vi udvider vores sejladsområde ved hjælp af det unikke NedWa-koncept, som i vid udstrækning har bidraget til succes for de to foregående udgaver af rallyet. Det velkendte skib "In Dubio" vil blive brugt som hotelskib igen! (Sandsynligvis kombineret med yderligere et hotelskib, såfremt der er stor tilmelding til rallyet).

Det betyder, at disse skibe sejler til den destination, vi beslutter at sejle til i vores Wayfarer og vi vil bruge hotelskibet som "havnekaj" for vores Wayfarer. På hotelskibet findes kahytter med senge. I kabyssen serveres morgenmad / aftensmad samt mulighed for smør selv madpakker. Det giver os masser af muligheder for at besøge nye steder og sejladsområder i lighed med de tidligere år. Hotelskibet vil også være centrum for den berømte ”aftersailing”,  på hollandsk: ”gezelligheid" (at være sammen i harmoni og glæde).

Nedenstående link er til NedWA's hjemmeside med information om Internationalt Rally 2016, og hvor du allerede nu kan tilmelde dig. Tilslutningen plejer at være stor, og da der er begrænset med plads på Hotelskibet, er det vigtigt at tilmelde sig i god tid. Hjemmesiden vil løbende blive opdateret med yderligere information.

http://worlds.wayfarer.nl/en/rally/

 

Klik her for at se billeder og beskrivelse af Rally i Holland 2006

Klik her for at se beskrivelser og billeder fra Rally i Holland 2011

2011 Internationalt Rally Holland

Billedet er fra Rallyet i 2011

top